Renault Master E-TECH ELECTRIC
  • en varebil til ethvert behov
  • Ny MASTER, robust og professionel
  • Aldrig har det været så behageligt
  • Læsningen er blevet lettere og sikrere
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
76

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
El

Energiklasse

Rækkevidde
200

Master – En varevogn, der tilpasser sig efter dine behov

Med sin dristige stil, LED-kørelys og lodrette forende slår den nye MASTER sit robuste og moderne design fast. Det nye instrumentbræt, det brede udvalg af udstyr og køreassistentsystemerne er med til at gøre din hverdag nemmere. Du kan også drage fordel af et nyt udvalg af motorer for endnu større køreglæde, ydeevne og bedre brændstoføkonomi.

Master findes i mange afskygninger med grundopbygning baseret på en kassevogn, chassis eller bus. Kun din fantasi sætter grænserne.

100% Master, 100% elektrisk

En 100 % elektrisk varevogn! En rækkevidde på 120 km under faktiske forhold. MASTER Z.E. elektrificerer dine køreture. Den er især egnet til leveringer i byer og forstæder, det udtryksfulde design bidrager til din effektivitet.


exteriør

Renault Master E-Tech 100% electric har et flot design. Bilen er især designet til levering i by og forstæder og tilbydes som både kassevogn, chassis og plateau.


interiør

Brugertilpassede indretning, ergonomisk instrumentbræt, R-LINK Evolution-multimediesystem*, den nye Renault Master E-Tech 100% electric til dig som efterspørger en alsidig, fleksibel og let kørende el-varebil

versioner

Vælg den Master E-Tech 100% electric der passer til dig! Med tre længder, to højder og to typer karrosseri (kassevogn eller varevogn med lad) er der garanteret én, der lever op til dine behov.
kassevogn


chassis


plateau

tilbehør og udstyr


270° bagdøre med glasrude

Bagdørerene åbner op til 270° på Master E-Tech 100% electric men kan tilpasses individuelt. Ruderne kan afrimes som garanterer optimalt udsyn til enhver tid. De indbyggede magneter holder dørene på plads når dørene åbner.


parkeringssensor og bakkamera

Parallelparkering? Intet problem!

Parkeringssensoren advarer dig om forhindringer med bip-lyde, som tiltager i takt jo tættere du kommer på forhindringen. Desuden gør bakkameret manøvringen endnu nemmere.

Med visning i dit bakspejl eller på navigationsskærmen har du et endnu bedre udsyn over hele bilens bagende.


beskyttelse af passagerne

Front- og sideairbags, sikkerhedsseler med forstrammere og belastningsbegrænsere. Master E-Tech 100% electric tilbyder markedets nyeste og mest moderne sikkerhedsudstyr.


MY Renault

Gør livet mere enkelt med din el-varebil. Download MY Renault-appen, når du får udleveret dit E-Tech-køretøj for at drage fordel af Renault online-services.


Z.E. Trip

Med Z.E. Trip, som er tilgængelig via Renault R-LINK Evolution, kan du se de nærmeste ladestandere i forhold til dig eller dit bestemmelsessted og samtidig få oplyst tilgængeligheden.


navigation

TomTom Traffic giver dig adgang til de bedst mulige trafikoplysninger.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info