Renault Captur
  • En SUV med et sportsligt look
  • Revolutionerende interiør
  • Med 90 udvendige konfigurationer
  • Et nyt syn på SUV’en
Book prøvetur


Karosseri
SUV

HK
90-160

0-100 km/t(sek.)
9,2-14

Brændstof
Benzin | Mild Hybrid

Energiklasse

Km/l
17,2-76,9

Captur – En SUV med et sportsligt look

Den helt Nye CAPTURs SUV-look fremhæves af skulpturelt udformede sider, atletiske skulderlinjer, hjulkasser, tagbøjler, stor kølergrill, en udtryksfuld kofanger og flotte kromdetaljer. Foran og bagpå udstråler den helt Nye CAPTUR endnu mere stil og teknologi med sit C-formede LED-signaturlys.

De første indtryk inde i bilen: En elegant velkomst, bløde lækre overflader, høj kvalitetsfinish, etc. Den helt Nye CAPTUR er revolutionerende, så du får en dejlig og behagelig følelse. Bilen er udstyret med et helt nyt Smart Cockpit med et multimediesystem med 9,3” touchscreen, en 10,2” digital instrumentenhed, som kan tilpasses, en eksklusiv “svævende” midterkonsol med en elektronisk gearvælger lige ved hånden, smarte opbevaringsområder, etc.

Hold forbindelsen

Med det nye EASY LINK-multimediesystem får du adgang til avancerede opkoblingsmuligheder, der er nemme at bruge. Den 9,3” touchscreen er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™, så du kan spejle din smartphone i din bil. 4G-forbindelsen giver dig adgang til tjenester, som fx automatisk alarmopkald i tilfælde af en ulykke, automatiske system- og navigationsopdateringer og adgang til real time-trafikmeldinger, brændstofpriser i nærheden eller adressesøgning med Google Search. Tilpas din skærm ved at vælge dine applikationer på samme måde som på din smartphone. Alle muligheder er åbne for dig med den største skærm i klassen.

 

INDVENDIGT DESIGN

De første indtryk inde i bilen: en elegant velkomst, kvalitetsfinish, etc. CAPTUR er revolutionerende, så du får en dejlig og behagelig følelse. Bilen er udstyret med et Smart Cockpit med et multimediesystem med 9,3” touchscreen, en 10,2” digital instrumentenhed, som kan tilpasses, en eksklusiv “svævende” midterkonsol med en elektronisk gearvælger lige ved hånden, smarte opbevaringsområder, etc

 

UDVENDIGT DESIGN

CAPTURs SUV-look fremhæves af skulpturelt udformede sider, atletiske skulderlinjer og hjulkasser, bundskjold foran og bagpå, tagbøjler, stor kølergrill, en udtryksfuld kofanger og kromdekor.
Foran og bagpå udstråler CAPTUR endnu mere stil og teknologi med sit C-formede LED-signaturlys.

TEKNIKMulti-Sense

Tilpas din Captur med Multi-Sense teknologien, som omfatter 3 kørefunktioner (Eco, Sport, MySense) og 8 belysningsindstillinger.


på forkanten af teknologien

Captur er udstyret med den seneste teknologi og baner vejen for autonom kørsel for at øge din køreglæde uden at gå på kompromis med sikkerheden. Nyd en afslappet kørsel!


brugertilpasset oplevelse

Smart kabine, soltag, rummeligt interiør, stort bagagerum (op til 536 liter*), glidende og sammenfoldeligt bagsæde og masser af opbevaringsrum. Captur tilpasser sig efter din dagligdag.

* VDA-norm

tilbehør

Takket være vores tilbehør, som er designet til at kombinere stil og brugervenlighed, ligner CAPTUR ingen anden bil.

hajfinne-antenne


karrosseribeskyttelsespakke


belysning under karrosseri


trådløs smartphone-oplader


focal-pakke


sædeovertræk

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info