Renault Kangoo Van
  • Innovativ varevogn
  • Teknologi designet
  • Open sesam
  • Van i detaljer
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
95

0-100 km/t(sek.)
13,6

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
18,2-19,2

INNOVATIV VAREVOGN

Arbejder du i byen? Kangoo Van er løsningen for dig med den nye funktion “Open Sesame by Renault”. Funktionen giver dig nem lastemulighed fra siden med dens 1,45m side-åbning. Kangoo Van lever op til alle dine daglige behov og fås med et panel eller en roterende skillevæg. Det er ikke et problem at finde plads til dit udstyr og dine varer i lastrummet med en lastrumsvolumen på 3,3 m3 til 3,8 m3

Varetransport

Driver du et kurerfirma, har du en madvogn eller transporterer du letfordærvelige varer? Få mere at vide om vores specifikke løsninger:

  • Isotermisk eller afkølet celle
  • Madvogne, events
  • Pakketransport

Entreprenørarbejde – klargøring – vedligeholdelse

Arbejder du med entreprenørarbejde, klargøring, anlægsarbejde eller vedligeholdelse? Vi har løsningen!

  • Værkstedsvogne
  • Pickup 


indvendigt design

Forbind nemt din smartphone, og få adgang til alle dine apps og online-services via dit easy link-multimediesystems centrale 8’’ skærm, som er kompatibel med Android Auto™ og Apple CarPlay™, for en moderne og personlig køreoplevelse. 


udvendigt design

“Open Sesame by Renault”-funktionen giver dig nem lastemulighed fra siden med dens 1,45m side-åbning. Kangoo Van lever op til alle dine daglige behov og fås med et panel eller en roterende skillevæg. Det er ikke et problem at finde plads til dit udstyr og dine varer i lastrummet med en lastrumsvolumen på 3,3 m3 til 3,8 m3. 

monteringer og ombygninger


Easy inside rack

Har du behov for at transportere lange genstande? Udstyr Kangoo Van med det bevægelige easy inside rack. Racket er monteret på loftet, dette stativ lader dig transportere genstande fra 2 til 2,5 m lange, samtidig med at det giver dig mere gulvplads i lastrummet.
Tilgængelig til salg på en senere dato.


extended grip

Har du brug for at køre ind på en mudret byggeplads eller køre på en vanskeligt fremkommelig vej? Ingen grund til panik! Extended grip er en forbedret ESC-funktion. Når dette system kombineres med helårsdæk, får du en bedre trækkraft ved lav hastighed på en grund med blødt underlag (støv, hårdt sand, sne, våd jord osv.). Det er aktivt, indtil du når op på 50 km/t. Du kan aktivere det manuelt og fortsætte din kørsel uden at skride ud eller sidde fast.


træbeklædningssæt

Beskyt din Kangoo Vans lastrum med et brugerdefineret træbeklædningssæt. Det skridsikre trægulv (9 mm) og sidebeklædningerne (5 mm) beskytter gulvet, sidevæggenes øverste dele og bagdørene. Hjulkasserne er stadig synlige.

tilbehør og udstyr

tagbagagebærer i aluminium


anhængertræk med svanehalstrækkrog


mærkater med sportsstriber


gulvmåtter i gummi


træbeklædning til Kangoo Van


magnetisk smartphoneholder

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info