Renault Trafic
  • En TRAFIC til ethvert erhverv
  • Stærk personlighed
  • Et rigtigt mobilt kontor
  • Kør i fuld sikkerhed
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
120-170

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
9,7-18,5

Trafic – En varevogn, der er robust og dynamisk i hverdagen

Slanke linjer, gitter med kromfinish, full LED-forlygter, dobbeltfunktions-tågelygter, karakteristisk lyssignatur osv. Den helt nye TRAFIC kombinerer robusthed og smidighed med sin moderne og raffinerede forende og et design, der øger din effektivitet.

Vi har tænkt på alt for at gøre dit hverdagsliv lettere

Den helt nye TRAFIC har et smart design for at hjælpe dig med at tackle alle udfordringer i dit hverdagsliv: Smart mobilt kontor, luge til lang last, køreassistent, tilsluttede multimediesystemer, AndroidAuto™ & Apple CarPlay™. Derudover er Trafic et brugertilpasset arbejdsredskab som kan skræddersyes til de fleste brancher; Fødevareindustri, byggeri, sundhedspleje osv. Dit erhverv er unikt, derfor har vi en særlig løsning til dine daglige behov!

Udvalgte varianter af Renault Trafic - NYE PRISER PÅ VEJ

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris


Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Fiat model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info