Renault Master
  • en varebil til ethvert behov
  • Ny MASTER, robust og professionel
  • Aldrig har det været så behageligt
  • Læsningen er blevet lettere og sikrere
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
135-180

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Rækkevidde
119

RENAULT MASTER

Med sin dristige stil, LED-kørelys og lodrette forende slår den nye MASTER sit robuste og moderne design fast. Det nye instrumentbræt, det brede udvalg af udstyr og køreassistentsystemerne er med til at gøre din hverdag nemmere. Du kan også drage fordel af et nyt udvalg af motorer for endnu større køreglæde, ydeevne og bedre brændstoføkonomi.

Master findes i mange afskygninger med grundopbygning baseret på en kassevogn, chassis eller bus. Kun din fantasi sætter grænserne.

EN VAREVOGN, DER TILPASSER SIG EFTER DINE BEHOV

Smart kabine - For at leve op til erhvervsdrivendes behov tilbyder Master alt det nødvendige udstyr og funktioner som et rigtigt mobilt konto. Nem lastning - Spar tid og energi med Master! Dit køretøj giver nem adgang til lastområdet såvel som til udstyret, der er designet til at forbedre dine arbejdsforhold. Esy Drive - Vi har tænkt på alt for at optimere dine kørselsforhold! Kør med ro i sindet takket være udstyr, der er designet til at forenkle dit hverdagsliv


indvendigt design

Instrumentbrættet, det brede udvalg af udstyr og køreassistentsystemerne er med til at gøre din hverdag nemmere. Du kan også drage fordel af et udvalg af motorer for endnu større køreglæde, ydeevne og bedre brændstoføkonomi. 


udvendigt design

Med sin dristige stil, LED-kørelys og lodrette forende slår master sit robuste og moderne design fast.

monteringer, ombygninger og ydeevne


godstransport

Hvad enten du arbejder inden for levering, fødevareindustrien eller planlægning af events, så har vi den rigtige løsning til dig.
-Pakketransport
-Stor volumen
-Afkølede celler
-Event-vogne, madvogne osv.

Se vores løsninger til godstransport


bedre ydeevne, bedre effektivitet!

Udvalget af motorer til Master er blevet fuldstændig moderniseret. Det har mere effekt og mere moment (op til 400 Nm og 1800 hk) for at give en mere dynamisk acceleration og reaktionsevne. Køreglæde og sikkerhed er garanteret, selv med fuld last! Det er en vinder på alle punkter: Den øgede effekt og det højere moment er kombineret med et mere effektivt brændstofforbrug.
Master fås også i EuroVId for versioner med forhjulstræk, tunge ombygninger, stor volumen osv.


adBlue®

SRC-teknologien omdanner forurenende emissioner fra dieselmotorer og nitrogenoxider (NOx) til harmløse gasser. Adblue®-teknologien har ingen indflydelse på bilens ydeevne, men den giver vores dCi-motorer mulighed for at overholde de nye normer, som er endnu strengere og mere krævende. AdBlue® har sin egen lettilgængelige 28 liters tank og må ikke blandes med brændstoffet.
AdBlue® fås på de fleste tankstationer. Din bil advarer dig på forhånd, når det er på tide at fylde AdBlue®-tanken op.

tilbehør og udstyr


rear View Assistance

Behersk dine omgivelser! Rear View Assistance (RVA) er en innovation i varevognskategorien. Den giver et fremragende udsyn over bagenden (langs med køretøjets akse), fra middel til lang afstand, via en skærm, der er integreret i loftet foran i kabinen. Systemet fungerer kun, når bilen køres fremad, og det kan kombineres med et bakkamera for at gøre parkeringen til en leg. Fås afhængigt af version og tilvalg.


regn- og lyssensorer

Regn- og lyssensoren tænder automatisk for nærlys og vinduesviskere. Fjernlyset eller nærlyset aktiveres automatisk, når der er andre biler i nærheden, hvilket giver dig optimalt udsyn om natten.


frontsensor og bakkamera

Undgå at støde imod med kofangeren! Når du manøvrerer, vil du høre en række biplyde, der bliver hurtigere, når du nærmer dig en forhindring. Et billede vises i dit bakspejl eller på navigationsskærmen sammen med et advarselssignal, der udløses af antikollisions-sensorer foran og bag. Fås afhængigt af version og tilvalg.


advarsel om blinde vinkler

Advarslen om blinde vinkler (BSW) advarer dig om tilstedeværelsen af en genstand skråt bagved bilen ved hjælp af en lysindikator i sidespejlene. Systemet er aktivt ved kørsel mellem 60 og 140 km/t. Fås afhængigt af version og tilvalg.


mobilt kontor

Når Master holder stille, forvandles den til et kontor: et drejebord giver den perfekte plads til din computer eller dokumenter eller til at udfylde dine sedler, og masser af opbevaringsmuligheder i kabinen hjælper dig med at have alt dit arbejdsudstyr ved hånden. Fås afhængigt af version og tilvalg.


mobilt kontor

Når Master holder stille, forvandles den til et kontor: et drejebord giver den perfekte plads til din computer eller dokumenter eller til at udfylde dine sedler, og masser af opbevaringsmuligheder i kabinen hjælper dig med at have alt dit arbejdsudstyr ved hånden. Fås afhængigt af version og tilvalg.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Renault model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info