Toyota BZ4X
  • Dynamiske SUV-design
  • Gå skridtet videre med eldrift
  • Køre over 450 km fuld opladning
  • 3 års service- og reparationsaftale er standardudstyr
Book prøvetur


Karosseri
SUV

HK
204-218

0-100 km/t(sek.)
6,9-7,5

Brændstof
El

Energiklasse

Rækkevidde
416-513

Oplev den nye Toyota bZ4X

Med sin innovation, gode økonomi og dynamiske SUV-design markerer den eldrevne Toyota bZ4X sig der, hvor det virkeligt gælder. Med sine robuste og flotte proportioner, køreegenskaber i særklasse med firehjulstræk og en imponerende rækkevidde vil Toyota bZ4X bringe dig sikkert frem til din destination. Gå skridtet videre med eldrift, og nyd en helt ny køreoplevelse i denne innovative, eldrevne SUV.

Enestående køreeegenskaber

Få en af klassens bedste præstationer ved eldrift med Toyota bZ4X, der kører helt uden emissioner. Bilen er meget hurtigtreagerende og accelererer og trækker, når du har brug for det. Toyota bZ4X har et lavt tyngdepunkt, en fremragende vægtfordeling mellem for- og bagende samt et stift karrosseri, der gør den utroligt stabil og giver den fremragende køreegenskaber. Ved at trykke på knappen til kørsel med én pedal bliver regenerering af bremseenergi boostet, og du kan accelerere og decelerere udelukkende ved at bruge speederen.

Batterieffektivitet i topklasse

Med næsten 25 års erfaring med batteriteknologi kan Toyota bZ4X køre over 450 km på en enkelt fuld opladning – og det er med nul emissioner. Takket være innovativ forskning i batteriers ydeevne kan batteriet i Toyota bZ4X give en af klassens mest pålidelige batterier til al slags vejr. Rækkevidden kan maksimeres med et solcelletag, der fås som tilvalg. Toyotas velkendte kvalitet er din garant for batteriets pålidelighed. 

Sikkerhed, du kan stole på

Toyota bZ4X rummer omfattende sikkerhedsudstyr, hvor end du skal hen. Der vil blive passet godt på dig med en række sikkerhedsudstyr inklusive den nyeste Toyota Safety Sense teknologi med features som Driver Emergency Stop Assist (DESA) og opdateringer via clouden (OTA). Nyd godt af maksimal sikkerhed både ved bykørsel og offroad med Toyota bZ4X.

Toyota BZ4X kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info