Toyota Yaris
  • Kompakt
  • Flot design
  • Lavt brændstofforbrug
  • Fuld af udstyr
Book prøvetur


Karosseri
Hatchback

HK
72-261

0-100 km/t(sek.)
5,2-15,3

Brændstof
Benzin | Hybrid

Energiklasse

Km/l
12,2-26,3

Yaris – et mix af alt det gode

Den nye Yaris giver med et mix af progressiv hybrid-teknologi og dynamisk design, en ny følelse af frihed, som matcher et liv på farten.

I hver en linje, i hver en kurve af den nye Yaris, skinner passionen for livet og kærligheden til at være i bevægelse klart igennem. Under det solide og kompakte ydre gemmer sig en overraskende hurtig og manøvredygtig bil med et suverænt vejgreb – Design der er drevet af passion for godt håndværk.

Inspireret af teknologi

Med den nye Yaris introduceres en helt ny 1.5 liters benzinmotor, som i kombination med Toyotas 4. generations hybridsystem, garanterer suveræn ydeevne og fornuftig økonomisk kørsel. Over 20 års erfaring gør, at det nye, letvægts litiumionsbatteri nu kan lagre mere energi. Samtidig kan det selvopladelige hybridsystem genvinde s. store mængder energi, at du kan at du kan nyde store dele af din tid i EV-mode og dermed køre på ren elektricitet.

I alle sine facetter er den nye Yaris skabt til glæde for dig. Hvert element gør din kørsel mere let og besværet. Det rene, minimalistisk designede rat, det lave instrumentbræt og skærmens placering er alt sammen med til at .ge din komfort og din sikkerhed på vejen.

Toyota Yaris kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info