Toyota Proace City Verso
  • Plads til alt og alle
  • Fleksibel
  • Intelligent sikkerhedspakke
  • Praktisk og komfortabel
Book prøvetur


Karosseri
Minibus

HK
102-130

0-100 km/t(sek.)
11,5-13,0

Brændstof
Benzin | Diesel

Energiklasse

Km/l
14,1-19,6

Proace City Verso – Velkommen til komfortzonen

Uanset om du sidder bag rattet, eller nyder køreturen som passager, så er Toyota Proace City Verso Family et behageligt rejseselskab. Den komfortable MPV er udstyret med armlæn til fører, oceaner af opbevaringsplads og oplukkelig bagrude, der giver nem adgang til bagagerummet. Du kan nyde din yndlingsmusik via Apple CarPlay™ eller Android Auto™. Proace City Verso er ikke bare et transportmiddel, men en udpræget komfortzone for dig og dine passagerer.

Proace City Verso byder på et væld af indretningsmuligheder. Den fås med 1/3-2/3 splitbagsæde på 2. sæderække, med ISOFIXbeslag til alle siddepladser. I Long versionen kan Proace City Verso transportere syv personer takket være den 3. sæderække med to enkeltstole, der kan skydes frem og tilbage, så du kan justere forholdet mellem benplads og bagageplads. 2. række kan foldes helt fladt ned, så du kan forvandle kabinen til et kæmpe lastrum.

Sikkerhed er ikke en option

Proace City Verso byder på klassens bedste sikkerhed og giver dig valget mellem 2 sikkerhedspakker, så du kan optimere trygheden efter behov. Allerede på Combi er sikkerhedspakken omfattende og indeholder bl.a. Pre-Collision System, Road Sign Assist, Lane Departure Alert med styreassistance, Cruise Control med justerbar hastighedsbegrænser.

Alt i alt kan du være sikker på, at Proace City Verso passer godt på dig og din familie.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info