Toyota Aygo X
  • Rummelig
  • Støjsvag
  • Lavt brændstofforbrug
  • Ideel til bykørsel
Book prøvetur


Karosseri
Crossover

HK
72

0-100 km/t(sek.)
15,5

Brændstof
Benzin

Energiklasse

Km/l
20,5-21,5

Lige rundt om hjørnet venter der dig en ny køreoplevelse i byen.

Store ting kommer i små størrelser. Aygo X er en stolt og kompakt bil med masser af attitude. Den udfordrer de gængse normer og giver dig præcist den samme selvsikre fremtoning og følelse, som du får med en crossover med en højtplaceret kabine, men med en kompakt bybils agilitet og eksklusive features.

Med den højere siddeposition er du på niveau med bytrafikken, samtidig med at den store forrude er din garant for et optimalt udsyn. Den avancerede S-CVT-gearkasse gør køreturene i byen dynamiske, komfortable og sjove, mens bilens kompakte størrelse samt kameraer og sensorer gør det legende let at parkere i selv de mest snævre parkeringsbåse.

Nu kan du sidde højt, føle dig selvsikker og have styr på det hele i byens travle trafik. Det er som at opleve bilkørsel helt på ny.

Byens labreste crossover

Aygo X får pulsen op med et dristigt og umiskendeligt design. Kontrastlakeringen fremhæver bilens design samt udstråler originalitet og en legesyg karakter.

De iøjnefaldende LED-forlygter oplyser vejen foran bilen superbt, mens baglygtedesignet har den ikoniske Aygo-signaturform. Imponerende 18” alufælge til bilens markante skærme får Aygo X til at fremstå bredere og med en cool og selvsikker fremtoning, uanset hvor du kører.

I bilens kabine er Aygo X rummelig og komfortabel, og her er masser gennemtænkte elementer, der er skabt til at skabe interaktion mellem fører og passagerer. Den eksklusive og indtagende følelse understreges af klassens førende kvalitet over hele linjen. Bilen er spækket med skarpe detaljer lige fra diskrete sædesyninger til opbevaringsløsninger, der tager udgangspunkt i personerne i bilen.

Toyota Aygo X kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info