Toyota Proace
  • Bedste lasteevne og trækkraft
  • Klassens bedste brændstofsøkonomi
  • Masser af komfort i førersædet
  • Bedste lasteevne og trækkraft
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
120-177

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
12-15,2

PROACE – Bredt udvalg af effektive løsninger

Daglig transport af tunge arbejdsredskaber og materialer, et kørende værksted eller en fleksibel mandskabsvogn? PROACE tilbydes i mange forskellige versioner, så der er garanteret også en model til dit behov. Du arbejder mere effektivt, når værktøjet passer præcis til opgaven. Derfor tilbydes PROACE i mange forskellige konfigurationer, så du kan

finde den helt rigtige løsning: Vælg mellem flere karrosserityper, tre længder samt forskellige rude- og dørtyper. Den helt rigtige PROACE venter på dig hos Krogsgaard.

Klar til at rumme enhver udfordring

Den nye PROACE Compact er den perfekte varebil i byen og steder, hvor pladsen er trang. Trods en længde på kun 4,6 m byder den på et af klassens største varerum. Lav læssehøjde kombineret med brede skydedøre og bagdøre giver nem adgang til varerummet. Lille venderadius gør PROACE Compact til en smidig arbejdspartner, når pladsen er trang. Stiller du større pladskrav, kan du vælge PROACE Medium med en længde på 4,9 m eller PROACE Long, der måler 5,3 m.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info