Toyota Corolla TS Van
  • Pålidelig kvalitet
  • Lavt tyngdepunkt
  • Innovativ hybridteknologi
  • Lavt brændstofforbrug
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
122-184

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Benzin | Hybrid

Energiklasse

Km/l
20,0-21,7

Corolla - Genopdag glæden ved at køre bil

Hos Toyota hæver vi konstant ambitionsniveauet, så vi hele tiden kan skabe endnu bedre biler. Til det formål har vi udviklet den nye TNGA-platform (Toyota New Global Architecture), der danner basis for Corollas smittende køreglæde og sikre vejgreb.

TNGA-platformen giver Corolla et lavt tyngdepunkt, der mindsker krængning ved kurvekørsel. Det ekstra stive karrosseri kombineret med dobbelt wishbone-ophæng styrker vejgrebet og bidrager til oplevelsen af harmonisk kørekomfort.

Du skal ikke køre mange meter, før der opstår en intuitiv og inspirerende relation mellem dig og Corolla. Læn dig tilbage og nyd turen.

Tiden er inde til at vælge hybrid

Toyota Hybrid er blevet et synonym for køreglæde. Vores hybridbiler byder på hurtig respons kombineret med en silkeblød og afslappet køreoplevelse. Især i byen vil du nyde den næsten lydløse elkørsel – helt uden brændstofforbrug og CO2 -udslip.

Den nye 2.0 liters Hybrid Dynamic Force-motor er udviklet specielt til Corolla og sætter en helt ny standard for hybridkørsel. Imponerende kraftoverskud og acceleration baner vejen for en køreoplevelse, der godt kan friste til en omvej, bare for at forlænge fornøjelsen.

Toyotas hybridbiler er lige så letkørte som konventionelle biler, ligesom de er selvopladende og aldrig skal sættes i et stik. Det er baggrunden for, at Toyota er verdens mest solgte hybridbilmærke med over 12 millioner tilfredse ejere.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info