Toyota Hilux
  • Klar til enhver udfordring
  • Pakket med innovativt udstyr
  • En pickup, der tager fat
  • Robust udenpå, komfortabel indeni.
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
150-204

0-100 km/t(sek.)
12,8-13,2

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
10,4-10,9

HILUX – Styrken og pålideligheden gør Hilux ustoppelig

Hilux har aldrig været i bedre form. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører optimeret chassisrammen og karrosseri, Toyotas velkendte kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. Resultatet er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op. Den nye chassisramme med kraftigere sidesektioner og tværbjælker suppleres af ny affjedring, der giver endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sørger for, at du og din Hilux kommer sikkert frem i det mest uvejsomme terræn. Hilux har tradition for at skubbe til grænserne for, hvad man kan forvente af en pickup – både på asfalt og off  -road. Nu gør den det igen – og mere kompromisløst end nogensinde før.

Hilux tager det tunge læs

Med en nyttelast på op til 1,0 ton  er den nye Hilux konstrueret til tunge opgaver. Det nydesignede lad har vokset sig større, så der er endnu bedre plads til stort gods. Det måler op til 1.810 mm i længden og 1.525 mm i bredden. Stålbeslag afstiver bagklappen, så den kan klare tunge belastninger. Og du kan fastgøre lasten ved hjælp af de praktiske  forankringskroge på ladet.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info