Toyota Hilux
  • Klar til enhver udfordring
  • Pakket med innovativt udstyr
  • En pickup, der tager fat
  • Robust udenpå, komfortabel indeni.
Book prøvetur Se priser og varianter

Karosseri
Varebil

HK
150

0-100 km/t(sek.)
12,8-13,2

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
10,8-11,2

HILUX – Styrken og pålideligheden gør Hilux ustoppelig

Hilux har aldrig været i bedre form. Med udgangspunkt i bilens legendariske styrke og pålidelighed, har vores ingeniører optimeret chassisrammen og karrosseri, Toyotas velkendte kvalitet er indbygget i hver eneste detalje. Resultatet er en pickup, der fortsætter, hvor andre må give op. Den nye chassisramme med kraftigere sidesektioner og tværbjælker suppleres af ny affjedring, der giver endnu bedre køreegenskaber og komfort. Active Traction Control (A-TRC) kombineret med differentialespærre på bagakslen (4x4) sørger for, at du og din Hilux kommer sikkert frem i det mest uvejsomme terræn. Hilux har tradition for at skubbe til grænserne for, hvad man kan forvente af en pickup – både på asfalt og off  -road. Nu gør den det igen – og mere kompromisløst end nogensinde før.

Hilux tager det tunge læs

Med en nyttelast på op til 1,0 ton  er den nye Hilux konstrueret til tunge opgaver. Det nydesignede lad har vokset sig større, så der er endnu bedre plads til stort gods. Det måler op til 1.810 mm i længden og 1.525 mm i bredden. Stålbeslag afstiver bagklappen, så den kan klare tunge belastninger. Og du kan fastgøre lasten ved hjælp af de praktiske  forankringskroge på ladet.

Udvalgte varianter af Toyota Hilux - NYE PRISER PÅ VEJ

Model Brændstof Energi / forbrug Halvårlig grøn ejerafgift Vejledende udsalgspris
Specifikationer, udstyr og priser kan ændres uden forudgående varsel. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer, udsolgte modeller samt tastefejl. De angivne priser er fra-priser. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Se prisliste for yderligere oplysninger om energiklasse, brændstofforbrug og CO2-udledning.

Book prøvetur

Grundet COVID-19 restriktioner er vores salgsafdeling lukket for fysisk fremvisning, kontakt og prøvekørsel til og med den 17. januar 2021.

MEN du er meget velkommen til at ringe eller skrive til os.

Vi sidder klar ved telefonen og på mailen.

Vi har modtaget din prøvetursbestilling og glæder os til at give dig en gemmengang af den valgte Dacia model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info