Toyota Rav 4 Van
  • Miljørigtig kørsel
  • Eksklusivt interiør
  • Apple CarPlay
  • Mulighed for firehjulstræk
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
175-222

0-100 km/t(sek.)
8,1-11,0

Brændstof
Hybrid | Benzin

Energiklasse

Km/l
14,3-17,9

RAV4 – ingen halve løsninger

Den nye RAV4 er en SUV, der er bygget til at blive kørt, og skabt til dig, der ikke vil forsvinde i mængden. Det kraftfulde look suppleres af skarpe og dynamiske linjer, der giver RAV4 sin helt egen karakter. Den urbane SUV fanger øjet fra alle vinkler. Lige fra de markante LED-forlygter og langs den stærke profil til de stilsikre LED baglygter.

Den nye RAV4 skiller sig ud fra det ordinære med et design, der er robust og raffineret samme tid.

RAV4 kører som ingen anden SUV

RAV4 repræsenterer en kompromisløs kombination af komfort, kraftoverskud og offroad-egenskaber. Den innovative TNGA-platform har gjort det muligt for Toyotas ingeniører at sænke bilens vægt og tyngdepunkt, gøre karrosseriet endnu stivere og forbedre førerposition og udsyn. Alt i alt er RAV4 blevet meget lettere – og sjovere – at køre. TNGA-platformen har samtidig givet vores designere større frihed til at skabe en elegant bil med mere plads til både passagerer og bagage.

Den nye RAV4 er kort sagt en banebrydende SUV, der løfter køreglæde og brugsværdi til et hidtil uset niveau.

RAV4 er udstyret med en bred vifte af sikkerhedssystemer, der hjælper dig med at køre sikkert og med fuld tillid til den avancerede teknologi. Toyota Safety Sense har fået flere intelligente funktioner, så RAV4 både kan advare mod potentielle farer og hjælpe dig med at reagere optimalt i kritiske situationer.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info