Toyota Proace City
  • Bygget til dig
  • En kompakt varebil
  • Komfortabel arbejdsplads
  • Teknologi til din tjeneste
Book prøvetur


Karosseri
Varebil

HK
102-130

0-100 km/t(sek.)
11,1-15,8

Brændstof
Diesel | Benzin

Energiklasse

Km/l
13,9-19,2

PROACE CITY – Bygget til din forretning

Proace City giver dig den fleksibilitet, som kræves af en moderne virksomhed i dag. Når der skal transporteres lange genstande, kan du med Smart Cargosystemet* skabe ekstra lastlængde og -volumen takket være den praktiske luge i skillevæggen. Det midterste forsæde kan foldes sammen og omdannes til en praktisk arbejdsplads til fx bærbar computer, tablet eller dokumenter. Under sædet er der opbevaringsplads til småting, så de er godt gemt af vejen. Proace City fås med to eller tre forsæder, afhængig af model.

Klar til at rumme enhver udfordring

Proace City er kompakt, funktionel og alsidig. Kort sagt: den perfekte varebil i byen. Med klassens største lastelængde og rigeligt varerumsvolumen rummer den to Europaller* i både Medium og Long version. Med en lasteevne op til 1 ton og en anhængervægt på op til 1.350 kg er Proace City også klar til at påtage sig de helt tunge opgaver.

Smart Active Vision* er en avanceret teknologi, der giver dig sikkert overblik, når du kører og manøvrerer din Proace City. Ved hjælp af kameraer i sidespejlet og bagpå bilen vises realtidsbilleder af situationen bagved og ved siden af bilen. Billederne står tydeligt på den loftsmonterede 5” skærm. Ved at skifte mellem tre forskellige kamerabilleder, kan føreren se objekter, som ellers ville være skjult af bilens lukkede sider. Kort sagt: Blinde vinkler forvandles til sikkert overblik.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info