GÅ BEYOND ZERO MED TOYOTA bZ

Velkommen til Toyotas nye bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og begyndelsen til en helt ny, spændende æra. bZ er en forkortelse af ’beyond Zero’ (ud over nul på dansk), som forklarer, at Toyota, ud over at realisere sine mål om ingen CO2 i hele bilens livscyklus, går et skridt videre for at realisere nye fordele for miljø, personer og samfundet som helhed. De nye modeller i bZ-serien er designet med dig i fokus og reducerer miljøpåvirkningen af mobilitet til nul – og går endda endnu længere end det. Inspirerende, uendelige muligheder for at ændre din fremtid og gøre kørslen endnu bedre og endnu sjovere er i sandhed ’beyond Zero’.


Book prøvetur her

DESIGNET MED MENNESKET I FOKUS OG BEDRE MOBILITET FOR ALLE

Vi kigger videre end nul-emissioner med den nye Toyota bZ. Toyota bZ-serien går et skridt videre for at transformere dit liv og dine oplevelser. Det sker takket været en fleksibel og let tilpasselig elbils-platform udviklet med mennesket i centrum. Lige fra at forbedre den måde, du bevæger dig på, hvordan du interagerer med verden omkring dig, til hvordan du bidrager til miljøet eller endda er med til at skabe et bedre samfund. Dette er mobilitet, som vil blive elsket af og være sjov for alle.

TOYOTA bZ MED FIRE FOKUSVÆRDIER

Den nye EV platform er udviklet for at kunne bringe disse værdier til live.


Dig & miljøet


Du bidrager positivt til miljøet, da den regenerative og vedvarende energi, som fx solenergi, i Toyota bZ-seriens modeller reducerer udledningen af emissioner.


Dig & din bil


Takket været en dedikeret elbils-platform, avanceret teknologisk udstyr og de intelligente tilslutningsmuligheder får du en sikker og sjov køreoplevelse som giver ro i sindet.


Dig & andre


Både du og dine passagerer oplever en afslappende køretur i de rummelige og lydløse kabiner. Her får du nye måder at skabe oplevelser sammen med andre på


Dig & omverden


Du er med til at skabe et mere sikkert samfund og gøre verden til et bedre sted at være for alle. Toyota bZ tilbyder mobilitet uden emissioner; men med smarte løsninger.

VERDENSPREMIERE PÅ TOYOTA bZ4XLæs artiklen her >>
DERFOR BØR DU VÆLGE TOYOTA

Toyota har over 25-års erfaring med hybrid elektriske køretøjer - og kører derfor forrest mod en fuldelektrisk fremtid. Med mere end 18 millioner elektrificerede biler på vejene og op til 17 forskellige modeller at vælge imellem på verdensplan, fortsætter Toyota med at glæde kunder over hele verden. Toyotas elektrificerede køretøjer er pålidelige med stor ydeevne, takket være effektiv styring af energistrømme og den mangeårige erfaring med batteriteknologi.
Intelligent firehjulstræksystemKernen i Toyota bZ4X ligger i den fleksible e-TNGA platform. Denne specielt dedikerede elbils-platform er udviklet særligt til elektriske biler. Platformen giver vores SUV-koncept dens markant lange akselafstand og korte udhæng både for og bag, som gør kabinen så stor som i en luksus limousine. e-TNGA giver desuden samme fordele som det klasseledende firehjulstræksystem (AWD), udviklet i samarbejde med Subaru. Ved at samle Toyotas viden inden for elektrificering samt Subarus ekspertise indenfor AWD, kan bilejere nu nyde rolige, afslappende og spændende køreture.
Forbundet til verdenEt innovativt køremodul forbinder dig til Toyota bZ4X og viser vejen frem. Det adaptive styregreb blokerer for uønskede vibrationer, gør kørslen mere afslappet og forbedrer kontrollen og sikkerheden, blot ved at lade dig beholde hænderne i samme position – selv under sving. Det digitale førerinformationsdisplay er placeret i øjenhøjde over rattet, mindsker risikoen for at blive distraheret under kørslen og giver dig en køreoplevelse som aldrig før.
Designet når nye dimensionerToyota bZ4X er designet til at forbedre din oplevelse fra form til funktion.Vores designere har haft friheden til at skabe biler til en ny æra og har formået at kreere en ægte SUV med et unikt udseende og tilstedeværelse. Blandt andet med innovative funktioner som solcellepanelopladning, der bidrager til rækkevidden, luftige, rummelige og åbne kabiner, som tilbyder en ny dimension indenfor interiør-design – og hvor du får en ’hub’, hvor du aktivt kan socialisere med andre.

Flere nyheder