Toyota Camry
  • Elegant og rummelig sedan
  • Avanceret hybridteknologi
  • Sublime køreegenskaber
  • Stilsikkert design
Book prøvetur


Karosseri
Sedan

HK
218

0-100 km/t(sek.)
8,3

Brændstof
Benzin | Hybrid

Energiklasse

Km/l
18,2-18,9

Camry – kraftfuld elegance

Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer en stor sedans eksklusive elegance med alle fordelene ved Toyotas avancerede hybridteknologi. Resultatet er stilsikkert design, raffineret komfort og teknologi af den slags, som både er brugervenlig og avanceret. Alt i alt løfter Camry fornøjelsen ved at køre hybrid op til et helt nyt niveau.

Den nyudviklede 2.5 liters benzinhybridmotor kombinerer en ydelse på 218 hk kombineret med lavt brændstofforbrug og CO2 -udslip. Den eksklusive kørekomfort optimeres af en lydisolering, der reducerer vej- og vindstøj til et minimum.

Designerne af Camry Hybrid har tilført bilens stilsikre elegance et dynamisk touch. Den elegante profil fremhæves af specialdesignede alufælge, mens fronten præges af en bred og stilsikker kølergrill. Fra alle vinkler er Camry Hybrid en visuel fornøjelse.

Den indbydende kabine i Camry Hybrid kombinerer raffineret håndværk med al den plads og funktionalitet, du kan ønske dig. Lækre materialer og rigelig plads til ben og skuldre giver alle i kabinen en oplevelse af eksklusiv komfort. Lange ubrudte linjer understreger kabinens rummelighed, og den intelligent designede førerplads er en fornøjelse for dig, der sidder bag rattet. Prøv det selv.

Toyota Camry kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info