Toyota Proace City Verso Electric
  • Plads til hele familien
  • Det er nemt at køre elektrisk
  • Nem at oplade
  • Praktisk og komfortabel
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
MPV

HK
136

0-100 km/t(sek.)
11,2

Brændstof
El

Energiklasse

Rækkevidde
264-284

Gennemtænkt design – Et modulprincip, der er udviklet til hverdagen

Det gennemtænkte modulopbyggede design giver dig en kabine, der lever op til dine behov – både i arbejdsøjemed og privat. Fremklappelige sæder gør det muligt at optimere bagagerumsvolumenen, samtidig med at de komfortable siddepladser på anden sæderække (med ISOFIX-fastgørelser) altid beskytter passagererne.

Elektrisk fremdrift – Nul emissioner

Proace City Verso Electric kombinerer alsidigheden ved Proace City Verso med effektiviteten ved en batteridrevet drivlinje med nul emissioner. Uanset om du kører med vigtige kunder eller har familien med i bilen, vil du opleve en utroligt stor feksibilitet med Proace City Verso Electric, når du kører bykørsel. Uanset om du har ærinder i byen eller skal på oplevelse ud af byen, så vil du altid opleve en fantastisk ro i kabinen samt en solid rækkevidde på op til 280 km.

Sikkerhed

Sikkerheden er essentiel, når man kører med andre mennesker. Hos Toyota ser vi sikkerhed som noget, man ikke går på kompromis med, og derfor fås Proace City Verso Electric med forskellige sikkerhedspakker.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info