Originalt tilbehør

Gør oplevelsen endnu større

Der ydes 3 års garanti fra købsdatoen på originalt tilbehør fra Toyota. Når delene samtidig monteres af special-uddannede Toyota-teknikere, giver det ekstra tryghed for dig som Toyota-ejer.

Toyota originalt tilbehør


TOYOTA PARKERINGSHJÆLP - PARKER NEMMERE

Toyota Parkeringshjælp gør det let og sikkert at manøvrere bilen ind på trange parkeringspladser eller på steder med lave forhindringer. 


BARNESTOLE TIL DIN TOYOTA

Barnekroppen er en sart størrelse, og den er for lille i forhold til bilens sæder og sikkerhedsseler. En korrekt monteret barnestol kan gøre en livsvigtig forskel i tilfælde af en kollision.


TOYOTA TOUCH® 2 MULTIMEDIE SYSTEM

Når du opgraderer Toyota Touch® 2 med Go navigationssystem, får du endnu mere fornøjelse af din Toyota. Opgraderingen omfatter bl.a. brugervenlig bakkamera, navigation, intuitiv betjening og opdateringer i realtid.


BLUETOOTH-SYSTEMER

Bluetooth® giver dig mulighed for trådløs opkobling af din mobiltelefon samt håndfri kommunikation, uanset hvor i bilen, din telefon befinder sig.


APPLE CARPLAY ELLER ANDROID AUTO

Du kan opgradere din bil, hvis du har en nyere model-variant. Tjek her, om din bil kan opgraderes til Apple CarPlay eller Android Auto.


TOYOTA PROTECT

Toyota ProTect eren helt ny teknologi, som danner en molekylær forbindelse med bilens lak og skaber en ekstrem stærk og holdbar forsegling.


TOYOTA FÆLGE

Vælg de Toyota dæk og aluminiumsfælge, som passer til dig og din bil. Om det skal være sporty eller elegant – udvalget er stort.


TOYOTA STYLING

Med styling til bilen kan du sætte dit eget helt personlige præg på din Toyota. Så du skiller dig ud fra de andre i trafikken og på parkeringspladsen.


TOYOTA TRANSPORT-TILBEHØR

Her finder du et stort udvalg af transport-tilbehør til din Toyota – om du skal have ski, cykler eller ekstra bagage med, så har vi en løsning.


TOYOTA CAR CARE

Med Toyotas Car Care serie kan du forkæle og pleje din bil både udvendigt og indvendigt. 

Kontakt os

Hos Krogsgaard står vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din bil. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere eller for at få et uforpligtende tilbud.


Vi har modtaget din henvendelse og vil tage kontakt til dig vedrørende dit/dine spørgsmål.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S