Toyota Proace Verso
  • Innovativ teknologi
  • Tilpasses til dine behov
  • Rummeligt varerum
  • Praktisk og komfortabel
Book prøvetur


Karosseri
Minibus

HK
120-177

0-100 km/t(sek.)
10,1-13,0

Brændstof
Diesel

Energiklasse

Km/l
13,2-15,6

Proace Verso – Tag plads og slap af

PROACE VERSO kombinerer avanceret teknologi med høj kørekomfort, så du kommer veloplagt frem, selvom turen har været lang. Ergonomiske sæder med god støtte, velafstemt affjedring og lavt støjniveau. Toyotas fokus på alle detaljer kommer til udtryk i en suveræn kørekomfort. Hertil kommer eksklusivt interiør og højt udstyrsniveau til glæde for både fører og passagerer.

VIP-modellen byder på læderindtræk, forsæder med massagefunktion, og individuelt justerbare vendbare sæder på anden række. Anden og tredje sæderække og loungebord er monteret på skinner og kan forskydes eller fjernes efter behov. Hertil kommer mørktonede ruder, stor farve touch screen, Head Up Display og opgraderet instrumentering. Den perfekte minibus til VIP-transport.

Raffinement

Kombinationen af gennemtænkte funktioner og innovativ teknologi giver afslappet og sikker kørsel.

Få et hurtigt overblik over køreinfo på det avancerede Head Up Display. Separat åbning af bagruden i den store bagklap for nem aflevering af indkøb og småbagage. Automatisk elskydedør i siden giver komfortabel adgang til den rummelige kabine.

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info