Toyota Prius Plug-in
  • Dynamisk design
  • Dual DNA
  • Kraftfuld teknologi
  • Præ-kollisionssystem (PCS)
Book prøvetur


Karosseri
Liftback

HK
223

0-100 km/t(sek.)
6.8

Brændstof
Hybrid | Benzin

Energiklasse

Km/l
143-200

Samme navn, nyt ikon


Den nye Prius Plug-in Hybrid er ændret til ukendelighed og overgår forventningerne. Kompromisløst stilfuld og mere effektiv end nogensinde før – den nye Prius er banebrydende og modig. Den omfavner essensen af udvikling og fremskridt.

En fængende køreoplevelse

Hvorfor vælge mellem effektivitet eller performance? Den nye Prius Plug-in Hybrid kombinerer el- og forbrændingsmotoren og giver dig en fantastisk køreoplevelse. Den kraftige effekt understøttes af en sportslig køreposition, et agilt styretøj og en selvsikker stabilitet.


Mere power og bedre acceleration

Med sine 223hk har den nye Prius en imponerende acceleration med det samme. Uden for bygrænsen kan den nye Prius køre fra 0 til 100 km/t. på bare 6,8 sek.


Kør smartere med Hybrid Coaching

Hybrid Coaching i MyT-appen analyserer data, så du kan køre mere økonomisk. Det fungerer ved at maksimere den tid, du kører 100% på el, hvilket forbedrer brændstofforbruget.

 


En indstilling til ethvert humør

Med de forskellige køreindstillinger tilpasser den nye Prius sig til dig. Eco forbedrer brændstoføkonomien, mens Sport omvendt giver mere kraftfulde og agile køreegenskaber. Normal-indstillingen er en blanding af de to. Du kan også vælge EV for at køre rent elektrisk.

Opladning

Oplev glæden ved selv at vælge, hvordan du ønsker at oplade - eller om du ønsker at oplade. Når bilen ikke er opladt, kører den på hybrid-benzin-motoren ligesom en hybridbil.

Solcelletag

Den nye Prius Plug-in Hybrid kan konvertere solenergi til fremdrift. Solcelletaget omsætter solens stråler til strøm på batteriet og kan generere op til 8 kilometers ekstra rækkevidde om dagen.

*Fås til udvalgte modelvarianter. Spørg os, din Toyota forhandler

 

Opladning hjemme

Sørg for, at din Prius Plug-in Hybrid altid er klar ved at oplade den, mens du er hjemme. Via et almindeligt stikudtag eller en privat ladeboks kan batteriet oplades til fuldt niveau på ca. 4 timer*. Tjek batteriniveauet via MyT-appen på din telefon.

*Den præcise ladetid afhænger af ladebetingelserne.

 

 

Offentlige ladestandere

Prius Plug-in Hybrids EV-indstilling med 100% kørsel på el er ideel til bykørsel. Brug effektive offentlige ladestandere, og kør nemt og komfortabelt uden emissioner.

 

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info