Toyota Ny C-HR
  • Uforglemmelig og unik
  • Avanceret panoramatag
  • 12,3" multimedia touchskærm
  • Understøtter bæredygtighed
Book prøvetur

Se priser og varianter

Karosseri
Crossover

HK
140-197

0-100 km/t(sek.)

Brændstof
Plug-in Hybrid | Hybrid

Energiklasse

Km/l
19,6-21,3

Den helt nye Toyota C-HR
Glæd dig til den nye Toyota C-HR

Danmarkspremiere den 4. februar kl. 11-16 hos Krogsgaard


Vi har nu åbnet for priserne på den nye Toyota C-HR. Priser starter fra 357.990 for hybridudgaven og fra 399.990 kr. for plug-in hybrid-modellen.

Toyota C-HR i finalen til Årets Bil i Europa 2024

Den helt nye generation af Toyota C-HR har taget de europæiske motorjournalister med storm og er stemt direkte i finalen i kampen om at blive Årets Bil i Europa 2024.

Vinderen offentliggøres først til februar i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve.

Design der bryder med standarden

Banebrydende spændende og kraftfuld

Formerne på den nye Toyota C-HR understøtter bilens bevægelse. Modellens vigtige designfunktioner fremhæves af bilens præcisionsformer og de smukke, organiske detaljer. Samtidig giver stærke karakterlinjer den nye Toyota C-HR en enorm visuel effekt.

Uforglemmelig og unik

Den nye Toyota C-HR er en frygtløs udgave af den oprindelige Toyota C-HR, dog er den nydesignede model tro mod originalens DNA. Den er mere coupé-agtig og har også mere plads indvendigt.

Bilens overflader skifter mellem markeret, kantet og flydende, og giver den nye model et futuristisk, og dog stadig genkendeligt billede af Toyota C-HR.

Bi-tone og farvedesign

Det nye bi-tone og farvedesign udvider det kontrastsorte tag til at omfatte bagenden af bilen, følger karosseriets kurver og fremhæver bilens udtryksfulde proportioner.

Designet er frygtløst og selvsikkert og skiller sig ud lige fra starten.

Særligt designede 'flush door' håndtag

Som den allerførste Toyota, kommer den nye Toyota C-HR med smukke 'flush door' håndtag, hvilket er med til at give modellen et rent, skulpturelt design.

20" hjul

Modigt design kræver store detaljer. De maskinskårne 20" hjul giver bilen ekstra opmærksomhed.

Avanceret panoramatag

Det flotte panoramatag* er konstrueret i termisk, effektivt glas, som giver lys og plads uden uønsket varme i kabinen.  *Afhænger af variant. Hør forhandler.

Intelligent teknologi

En unik køreoplevelse

Få en problemfri og personlig oplevelse med den nye Toyota C-HR's nye, intelligente teknologi. Den nye model er rig på funktioner og alligevel intuitiv. Med Android Auto og Apple CarPlay, med den særlige belysning og det fordybende surroundsound-anlæg, bliver din oplevelse endnu bedre.

12,3" multimedia touchskærm

Den helt nye 12,3-tommer touchskærm, der er kompatibel med Apple CarPlay og Android Auto, giver dig adgang til hele verden. Og bruger du bilens indbyggede cloud-navigation, kan du drage fordel af en helt ny geofencing-funktion som sikrer automatisk fuld elektrisk kørsel, når du kører ind i en lavemissionszone.

Digitalt informationsdisplay

Den nye Toyota C-HR kan genkende dig via din smartphone og forbereder derved dine foretrukne indstillinger som bl.a. sædeposition, og hvilke informationer, der skal vises i instrumentdisplayet, head-up displayet og på multimedie touchskærmen.

Lysstemning med 64 farver

Toyota C-HR byder på hele 64 forskellige farver, som giver dig mulighed for at tilpasse din belysning til kølige eller varme toner, afhængig af humør og tidspunkt på dagen. Faktisk kan du programmere bilen til selv at skifte mellem 24 forskellige nuancer i løbet af dagen.

Medrivende surroundsound-anlæg

Toyota C-HR GR SPORT-udgaven rummer et head-up display og JBL premium lydsystem samt en masse andet udstyr. De skræddersyede JBL-højttalere leverer fantastisk lydkvalitet. Metalgitre på diskanthøjttalere hjælper med at levere klare høje toner, mens en kraftig subwoofer supporterer bassen.

Personlig hilsen

Baglygterne på den nye Toyota C-HR byder dig velkommen før hver kørsel med et udvendigt lysdisplay. Og dine personlige indstillinger for sædeposition og display sættes automatisk.

Øget genbrug og genanvendelse

Understøtter bæredygtighed

Den nye Toyota C-HR indeholder dobbelt så meget genbrugsplast som sin forgænger, og over 100 forskellige dele er produceret ved brug af genbrugsplast. Selv sædebetrækket er fremstillet af genbrugte plastflasker.

Veganske materialer

Den nye Toyota C-HR introducerer brugen af nye veganske materialer som et alternativ til læder til fx ratbeklædningen og sædernes elementer.

Genbrugsplast

Den nye Toyota C-HR har dobbelt så meget indhold af genbrugsplast som sin forgænger. Genbrugsplast bruges i mere end 100 forskellige dele. Fx nyt stof til sædebetræk, der er lavet af genbrugte PET-flasker*. *Tilgængelig på nogle varianter

Bilens vægt

Der er lavet andre tiltag inden for både design og teknologi for at mindske bilens klima- og miljøaftryk. Bilens vægt er bl.a. reduceret ved brug af mere højstyrkestål og et helt nyt og innovativt panoramaglastag (gælder særlige varianter - spørg din forhandler).

Toyota Ny C-HR kampagner

Book prøvetur

Book din prøvekørsel her eller besøg os på vores adresser.

Velkommen hos Krogsgaard-Jensen A/S

Vi har modtaget din prøvetursbestilling, og du vil ligeledes inden længe modtage en kvittering på mail.
Vi glæder os til at give dig en gennemgang af den valgte Toyota model inden din prøvetur.

Med venlig hilsen
Krogsgaard-Jensen A/S

KlubKrogsgaard

Som kunde hos Krogsgaard kan vi tilbyde et decideret medlemsskab i vores familie, som giver dig adgang til rigtig mange attraktive fordele

 

Mere info

Forsikring

Du skal have den bilforsikring, der giver dig den bedste dækning til den bedste pris. Med en Krogsgaard Biler Forsikring er selv reparation af stenslag inkluderet.

 

Mere info

Finansiering

Vi samarbejder med flere af de bedste finansieringsselskaber og kan derfor altid give dig det bedste tilbud når du skal finansiere din nye bil.

 

Mere info