Find din firmabil fra Toyota

Motorkraft, højtudstyret og fokus på miiljøet

Få en firmabil i et lækkert design, med automatgear i hybridbilen, stærke hestekræfter, dynamisk kørsel og sofistikeret køreglæde.

Højtudstyrede firmabiler

Adaptiv fartpilot, LED-lygter og klimaanlæg er blandt det omfattende udstyr, du finder i Toyotas Business line up.

Og du kan være sikker på at få en firmabil i høj kvalitet med mulighed for et første-klasses sikkerhedssystem.

Altid automatgear med som standard i hybridbiler

Du får meget firmabil for pengene, når du vælger en af vores Toyota business-modeller. Vælger du fx en hybridbil, følger der altid automatgear med.

Samtidigt gør du noget ekstra for miljøet ved at vælge en bil med et lavere benzinforbrug

Firmabiler med power og motorkraft

Uanset, hvilken firmabil du vælger, får du en stærk og powerfuld motor med masser af kraft.

Du kan Fx vælge den nye Toyota C-HR eller Corolla Touring Sports. Eller hvad med en RAV4 SUV med eller uden Plug-In, eller måske den stilfulde og klassiske luksusbil, Camry?

Firmabiler med power og motorkraft

Uanset, hvilken firmabil du vælger, får du en stærk og powerfuld motor med masser af kraft.

Du kan Fx vælge den nye Toyota C-HR eller Corolla Touring Sports. Eller hvad med en RAV4 SUV med eller uden Plug-In, eller måske den stilfulde og klassiske luksusbil, Camry?

Corolla Hatchback

Et sporty design, et lavere tyngdepunkt med helt enestående køreegenskaber og den innovative 4G hybridteknologi, der giver fortiden baghjul. Fås med 122 og 180 hk. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt m. bremser: Op til 750 kg


Mere om Corolla Hatchback

Corolla Touring Sports

Her får du en pålidelig firmabil med masser af udstyr og et praktisk, stort bagagerum. Automatgear er desuden standard i vores hybridbiler. Fås med 122 og 180 hk. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt m. bremser: Op til 750 kg


Mere om Corolla Touring Sports

Toyota C-HR

Vælg den smarte, nye crossover med det frække design - proppet med dynamiske detaljer og udstyr. Fås med 122 og 184hk. Hybridvarianter kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt m. bremser: Hybrid op til 725 kg 


Mere om Toyota C-HR

Camry

218 hk hybrid-variant. Den nye Camry Hybrid er top-spækket med udstyr. Her kombineres elegant design med den avancerede teknologi i Toyotas nyeste hybridgeneration. Den suveræne komfort bidrager til en køreoplevelse, der er lige så inspirerende, som den er nyskabende. Og så får du en luksus-bil i særklasse med masser af power og plads. 


Mere om Camry

RAV4

218hk hybrid.  RAV4 er fyldt med lækkert udstyr – find mere om Toyota RAV4 Business varianter under ”Beskatningspriser”. Hybridmodeller kommer altid med automatgear som standard.

Påhængsvægt m. bremser: Hybrid op til 800 kg  


Mere om RAV4

RAV4 Plug-in Hybrid

306 hk Plug-in Hybrid med 4-hjultræk. Alle RAV4 Plug-in Hybrid-modeller kommer med automatgear som standard. RAV4 Plug-in Hybrid har en kraftfuld motor, masser af plads, er fyldt med lækkert udstyr og har et raffineret design. RAV4 Plug-in Hybrid kører op til 75 km. på el og kommer med fx varmepumpe og app-styret klimakontrol som standardudstyr.

Påhængsvægt m. bremser: Plug-in Hybrid op til 1.500 kg  


Mere om RAV4 Plug-in Hybrid

Beskatningsgrundlag på viste biler er betinget af leasing via Toyota Financial Leasing eller andet godkendt leasingselskab – forhør dig hos din forhandler.

Alle oplyste beskatningsgrundlag, der vises på denne side, er vejledende. Toyota er ikke ansvarlig for vurderinger af beskatningsgrundlag, ifm. genberegning jf. lovgivningen herom.  

Flere grunde til at få firmabil gennem Toyota

Altid en bil for dig

Uanset hvilken Toyota-model, du vælger, kan du være sikker på høj kvalitet, driftssikkerhed og ro i sindet. Lille bil, større hybridbil - 4x4 eller SUV. Du finder den hos Toyota.

Stort udvalg af elektrificerede køretøjer

Hybridbil, Plug-in Hybrid, elbil eller brint? Vi tilbyder dig en bred palette af elektrificerede modeller, og lancerer endnu flere elektrificerede Toyota-modeller i de næste år.

Første-klasses sikkerhedsteknologi

Vores Toyota-modeller tilbyder dig første-klasses sikkerhedsteknologi gennem Toyota Safety Sense, fx Pre-collisions-system, Adaptive Cruise Control og Lane Departure Alert.

God for miljøet - god for pengepungen

Toyotas hybridbiler kører på el op til 50 procent af tiden. Det er godt for miljøet og betyder et endnu lavere benzinforbrug, lavere afgifter og en endnu højere køreglæde.

Derfor bør du vælge Toyota som firmabil

Vælg Toyota som firmabil

  • Du kan vælge mellem mange typer firmabiler.
  • Kvalitet, miljø og økonomi samt komfort og køreegenskaber er nogle af de nøgleord, der kendetegner firmabiler fra Toyota.
  • Du kan vælge hybridbiler som firmabiler i alle størrelser og klasser.
  • Vælg mellem køb eller erhvervsleasing. Du får de bedste muligheder gennem vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services.


Hybridteknologi

Du kan vælge mellem en lang række forskellige hybridbiler - lige fra hatchbacks til SUVer. Lav udledning af C02 samt en meget lav grøn ejerafgift kendetegner vores hybridbiler. Hybridkomponenter inkl. batteriet er designet til at holde hele bilens levetid og skal aldrig serviceres. En hybridbil har færre servicekrævende komponenter end på en konventionel motor, og bilen bremser primært med elmotoren og sparer derved også på bremserne.

Driftsikkerhed og lave ejeromkostninger

Du er sikret en høj gensalgsværdi på vores biler pga. den høje kvalitet. Derudover er der lavere omkostninger til reparationer pga. de pålidelige motorer og dele.

Sikkerhed

Du får bedre sikkerhed i en Toyota. Vores avancerede teknik formindsker ulykker på vejene og eventuelle skader, hvis uheldet skulle være ude.

Leasingmuligheder

Du kan også vælge at erhvervslease din firmabil, for hos Toyota har du mulighed for at vælge mellem leasing og lån. Du får markedets mest konkurrencedygtige løsninger hos vores eget finansieringsselskab Toyota Financial Services A/S, der tilbyder Danmarks bedste billån og finansiering.

Toyota Serviceaftale

Som virksomhed er det ofte rart at budgettere med faste udgifter. Det har du mulighed for, når du tegner en Toyota Serviceaftale, hvor virksomheden for et fast, overkommeligt beløb hver måned betaler alle eftersyn og uforudsete reparationer, som følge af slid. Når bilen serviceres hos Toyota, får I også gratis vejhjælp i hele Europa.

Prisen afhænger af den valgte Toyota-model og kørselsbehov. Tal med Krogsgaard din Toyota-forhandler og få en helt nøjagtig beregning på din nuværende eller kommende Toyota.